De Vries   Oliehoorn
Elite   Aviko
Royaan   Beckers
Frusco   Remia
QBTEC   Coca-Cola

 

Snack Choice

Vóór de branche en door de branche!

 

Bent u ondernemend in de fastfoodsector en op zoek naar een franchiseformule waar u baas in uw eigen zaak kunt blijven? Wilt u ook zelf uw eigen assortiment bepalen en de uitstraling behouden waar u jaren hard voor gewerkt heeft? Dan is Snack Choice iets voor u! Snack Choice is een jonge fastfoodformule die de ondernemer op maat bedient. U bepaalt zelf van welke van de vele onderdelen u gebruikt maakt. Bovendien biedt Snack Choice een uitstekende samenwerking op gebied van marketing.
 

In januari 2013 is Snack Choice van start gegaan, een op dat moment nieuw franchise concept voor fastservice ondernemers. De Snack Choice formule biedt ondernemers namelijk de mogelijkheid de eigen uitstraling te behouden en vrij te zijn in productkeuze en assortiment’. Door middel van een ‘sterpakket’ kunnen ondernemers zelf kiezen in welke mate Snack Choice hen ondersteunt.  

 

Met Snack Choice kiest u voor een verantwoord ‘snackimago’, toekomstgericht ondernemen en een milieubewuste bedrijfsvoering. Samen met collega ondernemers vormt u een sterk front in de fastfood branche.  Middels uw samenwerking met Snack Choice kunt u gewoon weer doen waarvoor u gekozen heeft: ondernemen! U richt zich volledig op uw bedrijf & vakgebied en Snack Choice verzorgt de rest. Samen met Snack Choice klaar voor de toekomst! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

 

Website by Claim Your Aim B.V.